ARBOBEN Boomverzorging

Voor al je vel en snoeiwerken
info@arboben.com
+32 485 73 97 88

Diensten

Fijn Geweldig Dat Je Hier Bent!

Wij zijn Arboben

Ben je een persoon die geniet van het groen om de hoek, wij staan klaar om jou te helpen. Van snoeien en kappen tot risicobeheer, we hebben de juiste expertise om voor je bomen te zorgen.

Snoeien

Dit is een veelvoorkomende praktijk bij bomen in stedelijke omgevingen.

We proberen het potentieel van bomen te optimaliseren door te snoeien als een corrigerende of preventieve maatregel.  Omdat elke snede de groei van de boom kan beïnvloeden, is ons doel bij het snoeien om gezonde en esthetisch mooie bomen te creëren.

Wij zijn van mening dat een boom mooi moet zijn. En verzorgd moet worden volgens de richtlijnen van die specifieke soort.

Kappen

De beslissing om een boom te verwijderen kan moeilijk zijn. Helaas is het soms noodzakelijk om bomen van onze eigendommen te verwijderen.

Kennis van de structuur van de boom, het vermogen om het verschil tussen gezond en ongezond hout te beoordelen, vaardigheid in het optuigen zijn zo cruciaal bij het verwijderen van bomen dat het het beste is om boomverzorgingsbedrijf in te huren zodat eigendommen niet beschadigd raken terwijl dat de boom veilig wordt weggehaald.

boomverzorging
Stormschade

Is je boom omgevallen? Of is er een boom omgewaaid tijdens een storm? Je kunt op ons rekenen om alles netjes op te ruimen, zelfs als het gaat om een boom van de buurman.

Wist je dat stormschade veelal gedekt wordt door je verzekering. En dat je je factuur terugbetaald krijgt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de boom zorgvuldig en zonder verdere schade op te ruimen.

Let op!

belangrijk om te weten

Het is van cruciaal belang om te beseffen dat bepaalde boomverzorgingsdiensten sterk afhankelijk zijn van de weersomstandigheden, en het is vanuit veiligheidsoverwegingen onvoldoende om geen onnodige risico’s te nemen.

Het klimaat speelt een doorslaggevende rol bij boomverzorging, met naam bij activiteiten zoals het kappen van bomen, snoeien op grote hoogten en het verwijderen van stormschade.
Ongunstige weersomstandigheden, zoals sterke wind, regen of onweer, kunnen de uitvoering van deze werken aanzienlijk moeilijker maken en de kans op  ongelukken vergroten.

Door bewust te zijn van de weersafhankelijkheid van deze diensten, kan men verantwoord beslissingen nemen en ervoor zorgen dat de werken op een veilige en effectieve manier worden uitgevoerd, zowel voor de uitvoerder als voor de omgeving.

Scroll to Top